Zondag 15 december is de conferentie op  de missiepost in Rivercess geëindigd. Het was voor de mensen nog niet zo makkelijk om weer thuis te komen omdat de taxi’s weigerden om hen op te halen i.v.m. de slechte wegen. Er lopen geen bussen of iets dergelijks, dus werden het motoren die voor transport zorgden.

Direct daarna is Jacob zich gaan klaarmaken voor vertrek naar Bodoweah om ook daar een pastortraining te gaan verzorgen. Het is een hele onderneming. Hij heeft zelf een “tropical travel” tentje en matrasje bij zich, dit om ’s nachts beschermd te zijn tegen insecten.  Verder is Theresa mee om voor hem te koken, omdat je bijna van tevoren weet dat hij ziek zou worden van het eten in de bush. Theresa weet precies wat ze Jacob kan voorschotelen om hem op de been te houden. En er is een vertaler mee, om de lesstof in het Bassa over te brengen. En drie motorrijders…      Op dit moment is ook de weg naar Bodoweah zo slecht dat er niet met een auto te komen is.

Allemaal extra hobbels maar…. ze zijn genomen en het zestal is veilig aangekomen op de plaats van bestemming. Marjolein is achtergebleven op de missiepost in Rivercess.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.