Dinsdag zaten we al vroeg (07.00 uur) te wachten op de taxi die ons naar Rivercess zou brengen, maar die moest eerst naar de garage. Om 10.00 uur zijn we met een andere taxi toch nog vertrokken. Alles verliep goed deze keer. In Buchanan hebben we Abraham ontmoet. Hij had gezorgd voor iets lekkers te eten en koffie! Hij gaat helpen met de trainingen en organiseert de training in Gaypeter. Bij de bank waren we zo klaar, zij kennen ons en zijn gewillig om ons tegemoet te komen en ons niet te lang te laten wachten. Echt geweldig. 

De weg naar Rivercess was redelijk. De oude brug over de Timbo rivier staat weer op instorten. De ijzeren brug is gebouwd in 1971!! Ze zijn hem opnieuw aan het oplappen tot er een andere kan worden gemaakt. We denken dat het voor het regenseizoen gaat gebeuren. We zijn benieuwd. In ieder geval konden we er nog net overheen. De auto met chauffeur en bagage en wij lopend. 

Rivercess raakt gewend aan onze terugkomen. Toch waren er weer een aantal die ons hartelijk verwelkomden. We waren vermoeid  van de reis en zijn vroeg naar bed gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.